Firmagaver

Gi en firmagave

Gi en oppmerksomhet til medarbeidere eller trofaste samarbeidspartnere. Vi har et bredt sortiment av ulike gaver, og leverer alt fra reklamegaver og pyntegjenstander, til mer praktiske bruksgjenstander. Hos oss finner du også en rekke sesongvarer og gaver til jul, påske og sommersesongen, i alle prisklasser.

Firmagaver hos oss i PRONorge er av kvalitet - PRONorge.no
Firmagaver hos oss i PRONorge er av kvalitet - PRONorge.no (1)

Velg en unik gave

Synlighet gjennom profilering handler ikke bare om å fremvise en logo. Men det handler om å skape et samhold hvor samholdet fremmer selskapet. På denne måten får man medarbeidere som føler at man blir satt pris på, samt at man er inkludert. Vi kommer gjerne med tips om firmagaver til dine medarbeidere!

La oss hjelpe

Dette er vårt fag. La oss hjelpe til på veien for å sikre at mottaker av deres gave skal bli så fornøyd som mulig. Vi har lang erfaring med å velge riktige firmagaver til riktige personer. Om det er innenfor bedriften, i en organisasjon eller hvor det måtte være, så finner vi en god løsning med riktige produkter. Vi har kvalitetsprodukter og nyheter tilgjengelig året rundt.

Firmagaver hos oss i PRONorge er av kvalitet - PRONorge.no (2)

Firmagaver som gir det lille ekstra

Det er dette det handler om. Firmagaver som skaper glede og et felles samhold. Vi har masse nye produkter å velge mellom. Vi har også mange gode ideer tilg ravering og hvordan man kan profilere bedriften gjennom firmagaver.

Har du lest artikkelen vår «Hvorfor kjøpe firmagaver hos PRO:Norge?» – Hvis ikke, så ta deg en tur innom HER.

Forslag til firmagaver

Sengesett fra Lord Nelson Victory

Sengesettet Berga av mikrofiber fra Lord Nelson Victory, har brede og smale striper i en harmonisk kombinasjon. Settet er laget av polyester/mikrofiber med den positive egenskapen at det tørker raskt og veier lite.

Firmagave ideer hos PRONorge.no (1)

Frotté Seaside fra Lord Nelson Victory

To forskjellige farger med striper og maritime farger. Den store størrelsen (80×160 cm) passer perfekt som badelaken, og med sine 500 g/m² er den myk og behagelig. De to mindre størrelsene matches med fordel i et bad hvor du kan bruke dem til å skape et deilig maritimt preg.

4-pakning Fredde
BBQ kniver

Alle typer kjøkken trenger mesterlige grillkniver, rett og slett fordi maten smaker så mye bedre når den er lett å kutte i passe store biter. Anton grillkniver er stilige, har godt grep og skarp egg. Laget av rustfritt stål og har en fin steinvasket finish. Kommer i 4-pakning.

Firmagave ideer hos PRONorge.no (3)

Orrefors Hunting termosflaske

Fine flasker av rustfritt stål med bambuslokk. Flasken har dobbel vegg på innsiden som holder godt på både kaldt og varmt innhold over lengre tid. Finnes i seks forskjellige farger, slik at du enkelt kan matche favorittfargen eller firmaets farger.

Firmagave fra | PRO:Norge

Høytidsgaver

Vi tilbyr et mangfold av firmagaver som er relatert til høytider. Jul, Påske og det du måtte trenge. Våre gaver er nøye utvalgt og i høy kvalitet.

Firmagave fra ProNorge Løping | PRO:Norge

Løpeklær med logo

Vi kan levere antrekk i helt eget design slik at akkurat dere blir ekstra synlige. Bruk egne farger, mønster, logoer, bilder som dere ønsker, vi hjelper med designet.

Firmagave fra ProNorge - Craft | PRO:Norge

Sportsklær fra Craft

Vi kan levere drakter og idrettstøy med din bedrifts logo – perfekt for synlighet eksternt og samhørighet internt. Legg til rette for et sunt samhold!

Firmagave fra | PRO:Norge

Jakker fra Craft

Vi leverer gode og varme jakker fra Craft, et godt tips for dine kollegaer som skal ut på tur eller holde varmen under utendørs aktivitet.

...og mye mer!