Bildekor

Profilering med bildekor

Profilering av bilparken er en svært kostnadseffektiv måte å synliggjøres på. Våre montører hel- og delfolierer biler, lastebiler, busser og båter, og bruker kun anerkjente produkter fra 3M, Oracal, Avery m.fl.

God merkevarebygging på veien!

Vi kan anbefale flere typer profilering innen bildekor i ulike størrelser, fasonger og tilpassede former. Dette er en flott måte å fremvise bedriften med værbestandige materialer. Dette er virkelig «bevegende» markedsføring!

Vi kan komme med forslag om design, eller dere kan bruke logo og design som dere har fra før av, så kan vi tilpasse dette for bedriften.

PRO:Norge har lang erfaring med bildekor og bilreklame, vi kan finjustere design tilpasset deres behov, slik at bedriften deres får et optimalt design laget kun for dere. Vårt team er det beste på å skreddersy et budskap slik at det blir lagt merke til!

En god reklame på bil er et svært verdifullt kommunikasjonsverktøy, og gjøres det riktig, kan man tiltrekke mye oppmerksomhet. Ikke bare det, men selvsagt så fremmer man bedriften på en profesjonell måte. Logoen deres i seg selv vil være en effektiv markedsføring av bedriften som gir svært mye tilbake, men har en relativ lav kost knyttet til seg.

Hva gjør vi for din bedrift når det gjelder bildekor, som er så spesielt?

Vi kan synlighet og profilering – Når vi arbeider med en ny kunde, så jobber vi innad og ut. Vi har spesialisert oss på å gjenskape utseendet og følelsen av en bedriftsprofil, slik at vi kan tilpasse den til bilens form. Vi kommer gjerne med designforslag! 

Hos oss gjør vi alt arbeidet selv, og har egne produksjonslokasjoner. Vårt nettverk er spredt utover landet, finn gjerne din nærmeste plass HER.

Vi hjelper gledelig til med å lage en profil for dere, vi hel- og delfolierer biler, lastebiler, busser og båter, og bruker kun anerkjente produkter fra 3M, Oracal, Avery, med flere. 

La oss hjelpe deg å skille deg ut på veien!

Bildekor eksempler - Hvordan er vi synlig på veien?