Rask Profilering med New Wave Express

Rask Profilering med New Wave Express

 

Leveringstid for Profil

Profilerte produkter er ikke hyllevarer, og disse blir alltid produsert på bestilling. Dette gjør at hver eneste bestilling av profilvarer er som bestilling av en produksjon. Dette fører til at varer har alt fra 3-8 uker levering. Men hva om man ikke har tid til å vente, sommerfesten er om en uke eller jubileumsfeiring er om 2.

Da har PRO:Norge en nødløsning, New Wave Express. Varer med profilering levert på 1 uke.

PRO:Norge + New Wave = Ekspress Profilering

 

 

Noen ganger går ukene litt fort og plutselig oppdager man at profilvarene til messen ikke er bestilt. Men er det mulig å få tak i varene på en uke? Svaret er ja. Men ikke alle våre leverandører får det til på så kort tid.

Heldigvis har vi i PRO:Norge et tett samarbeid med New Wave som har automatisert lager i Råde som er «fylt til randen». New Wave har allerede gjort klart et utvalg av produkter som vi får trykket, pakket og sendt til dere i ekspress fart. Hele deres ekspress katalog får vi levert på ca. en uke, og bestilles varene før klokken 14 blir de ekspedert og pakket samme dag.

Varene sendes direkte til produksjon og når varen er ferdig profilert blir det sendt direkte til deg som sluttkunde gjennom Bring.

Se hvilke produkter vi kan tilby med New Wave Ekspress her:

https://viewer.joomag.com/new-wave-express-ss22-v2/0786278001548236891?short&

 

Ulike varer, ulik profilering          

Når man skal sette logo på kruser og t-skjorter, har dette helt forskjellige metoder, som hver har sine muligheter og begrensinger. T-skjortene er gjort med transfermerker, som gir oss mulighet til å trykke helt opp i 5 farger.

Mens produkt som kruser og andre hardvarer blir merket med for eksempel tampo eller gravering, men med ekspress levering må man holde seg til 1 farge.

For mengde mellom 1-100 stk er det 3 dager og 101-1000 stk er det 5 dager leveringstid. Men dette varerier litt fra produkt til produkt, så ta gjerne kontakt med din selger for å finne den perfekte løsningen for din situasjon.  

 

Typer logomerking

De ulike type profileringsmetodene som tilbys hos New Wave Express er: tampotrykk, transfer, UV trykk, gravering og doming.

 

 

Tampotrykk er en metode som brukes på hardvarer som kniver, kruser, penner osv. dette gir god fargegjengivelse og og fungerer godt for logoer med mye detaljer. Tampo er også svært holdbart og blir brukt på produkt som skal tåle oppvaskmaskin og hard bruk.

Transfer er en profileringsmetode som brukes mye på tekstiler, dette er nesten som et bilde som limes på plagget med varme og press som gjør at det blir et med plagget. Transfer er enkelt å lage med helt nøyaktig farge og kan lages i ønsket størrelse, om så det er snakk om en liten logo på brystkassen eller en stor rygglogo med budskap.

 

 

UV Trykk brukes mest på metall, plast og flater med glatt overflate. Det har også den unike muligheten med å kunne rundtrykk på produkter som for eksempel drikkeflasker som både kan trenge rundtrykk og har en glatt overflate. Det har også svært god festeevne på produkter som notatbøker i lær og mintdrops.

 

 

Gravering er nok den profileringsmetoden som flest folk har hørt om tidligere, dette brukes på produkter hvor farge ikke er viktig, men følelsen av eksklusivitet er viktigere. Dette brukes på metal og gir både struktur og kvalitet til logomerkingen. Noen ganger har du også produkter med lyseffekter bak lakken, og her vil gravering fjerne lakken i form av deres logo og den vil lyses opp. Dette er en mulighet man kun har med gravering siden man har fjerner gods istedenfor å male over. 

 

 

Doming er av de mindre brukte profileringsmetodene, fordi det trenger et flatt område og gir en helt spesiell effekt. Denne blir mye brukt på produkter som større høyttalere, kofferter og nøkkelringer, for å nevne noen. Dette er fordi det blir et opphøyd merke med glasert finish. Mange produkter som blir merket med doming, har et område tilegnet for dette.

 

 

Uansett hva du trenger så vil vi i PRO:Norge gi deg Profesjonell Profilering også på bare 1 uke. For å komme i kontakt din avdeling, sjekk vårt kart.