Påskegaver til ansatte – Er du klar?

Er du klar for Påske? Firmagaver er en flott måte å vise ansatte og samarbeidspartnere at de blir verdsatt og at bedriften ønsker å bygge et sterkere fellesskap. Ved å gi gaver til ansatte i påsken, sprer du glede og øker moralen på arbeidsplassen, men samtidig bygger du bedriftens omdømme og markedsfører merkevaren din.

Hos PRONorge finner du et bredt sortiment av ulike gaver, fra reklamegaver og pyntegjenstander, til mer praktiske bruksgjenstander. Vi tilbyr også mange sesongvarer og gaver i alle prisklasser. Våre firmagaver er av høy kvalitet, og vi har lang erfaring med å velge riktige gaver til riktige personer, innenfor riktig bedrift.

La oss hjelpe deg å finne den perfekte gaven til dine ansatte eller samarbeidspartnere i påsken. Vi har mange gode ideer og kan hjelpe med å tilpasse gavene etter dine behov og budsjett, samt at vi har gode leveringsbetingelser. Er du sent ute? Ta kontakt med oss snarest for å sette i gang.

Hva kan vi anbefale til påsken?

Termokopp med logo
En termokopp med bedriftens logo kan være en praktisk og nyttig gave som kan brukes både på jobb og på fritiden. Det vil holde drikken varm eller kald i lang tid, og logoen vil være synlig for andre når koppen blir brukt. Du kan velge mellom forskjellige størrelser og stiler på termokopper, og tilpasse designet etter dine ønsker.

T-skjorter med påskemotiv
En t-skjorte med påskemotiv kan være en morsom gave til ansatte, spesielt hvis bedriften har en uformell kultur. Det kan være et morsomt element å ha på jobb på de dagene før påskeferien. Du kan velge mellom forskjellige størrelser, farger og påskemotiver, og tilpasse designet etter bedriftens verdier og kultur.

Moderne påskeegg – En flaske?!
Hva er et moderne påskeegg? Det er muligens en flaske fylt med sjokolade? Her får man et «påskeegg» som man kan bruke om og om igjen, så om du liker å tenke miljøbevisst samtidig som du gir gaven, så er dette veien å gå. Fyll flasken med sjokolader og deretter ta den med på tur.

Stålkopp med logo

Vakuumisolert kopp av rustfritt stål med doble vegger hvor innerveggen er belagt med kobber for å gi best mulig varmekapasitet. Dette er en super gave for påsken som kan brukes igjen og igjen. Med logoen på, er du sikker på at bedriften får en god reklame samtidig. Slike gaver som varer lenge, er gode favoritter!

Ulike stilige stålflasker

En av våre gode favoritter er stålflaske i gull, stålflaske med doble vegger og vakuumkonstruksjon. Holder drikken varm i 8 timer eller kald i 16 timer, og ser fantastisk pen ut i samme slengen!

Sitteunderlag med logo, til påsketuren

Lite og praktisk sitteunderlag med vannavvisende underside. Rulles enkelt opp og igjen med borrelås. Tar minimalt med plass når den er rullet sammen. Toppen er varm og myk ettersom den er laget av sherpastoff, en imitasjon av saueull. Ut på tur, aldri sur – Med sitteunderlag fra oss!

Har du nok ideer? Ta kontakt med oss for bestilling!