Firmagaver? Det er noe vi kan!

Med vårt brede sortiment, har du alltid et stort utvalg for dine medarbeidere. Vi tilbyr gaver til alle anledninger! Vil du ha noe som motiverer, noe til påske, sommer eller Jul? Da ordner vi saken! Alle vet at en firmagave er noe som viser takknemligheten for den ansattes arbeid, det er noe som gir det lille ekstra for å holde motivasjonen oppe og å inkludere sine medarbeidere.

Vi kan tilpasse gaver eller gavepakker etter bedriftens behov, hvor vi tar hensyn til hvilket budsjett man har og hvilken sesong eller tilstelning man skal gi gaven i. Vi gjør alltid vårt beste for at din gave skal være som hammern på spikern, den skal treffe godt til mottakeren.

Av og til kan også en firmagave med logo eller trykk som forbinder bedriften i sammen med de ansatte, være en svært god ide for å spre bedriftens navn videre. Det kan være så enkelt som at logoen deres er på en kopp eller en genser, hvor man plutselig havner i prat over en kopp kaffe, der den neste oppdager logoen – og plutselig er praten i gang om hvor flotte gaver som gis ut. Det gir sitt preg over bedriften og slik positivitet spres raskt.

Hva er våre tips når det gjelder firmagaver?

  1. Har gaven en bruksverdi? Dette kan ofte være noe som spiller en stor rolle for mottaker. Hvis det er noe dine medarbeidere kan ta i bruk i det dagligdagse, så er med en gang verdien større enn hva produktet kanskje kostet. Dette er noe vi ofte anbefaler, tenk på hva som kan brukes igjen og igjen, slik at det ligger hjemme som en påminnelse om en bra arbeidsplass og en god tilhørende følelse.
  2. Man kan ha en avstemming! Ja, tror det eller ei, men dette kan gjøre det hele litt gøy på kontoret. Finn frem penn og papir og stem frem hvilke gaver folk vil ha. Gjør det til en koselig greie, hvor alle får noen valg, skriver ned f.eks. nr. 3 (Fleecejakke med logo) og kaster den i kurven. Plutselig har de ansatte valgt selv hva de vil ha, og blir enda mer fornøyd!
  3. Tenk på hvilken gruppe dere er på jobb! Er det mannsdominert yrke, kvinnedominert? Er det en yngre garde eller eldre? Dette har en hel del å si før man skal velge riktig firmagave, tilpass firmagaven til mottakeren. Her kommer vi gjerne inn i bildet med gode innspill, så klart.
Gaveartikler Pronorge

Vi kan det meste, bare spør!

Tenk annerledes. Tenk unikt! Slik jobber vi – Har du noen ideer du vil komme med på veien, så ta kontakt med oss for å sparre frem til en god løsning. Vi kan levere antrekk med egne farger, mønstre, logoer og bilder, samt at vi selvsagt står for designdelen også. Mulighetene er store. Dette gjelder spesialbestillinger for firmagaver som høytidsgaver, løpeklær og andre typer, sportsklær og ulike jakker med mer. Som nevnt, vi kan det meste – bare spør!